Van Persie er syk

Måtte stå over landslagstrening.

Publisert Sist oppdatert

I linken til venstre kan du se hva Robin van Persie gjorde på mandagens Nederland-trening. Stikkord: Fantastisk.

Tirsdagstreningen ble ikke like bra, for da kunne han ikke trene i det hele tatt. Van Persie har nemlig blitt syk. Det gjelder også to andre spillere i Nederland-troppen, men landslagssjef Louis van Gaal avviser rapporter om at det er et influensavirus som sprer seg i troppen.

– De har alle ulike symptomer. Doktoren har forsikret meg om at problemene med de syke spillerne ikke påvirker hverandre. Én har problemer med magen, og den andre har ikke det, sa Van Gaal til AD.nl (oversatt av Sport Witness). 

rvpgaal
ER IKKE GAAL: Louis van Gaal, her midt i en «high five» med Van Persie, vil ikke risikere stjernespissen om han ikke er helt frisk.

Landslagssjefen gjorde det videre klart at han ikke vil risikere Van Persie siden han uansett skal ha ham med til VM, men avfeiet heller ikke muligheten for at spissen kan spille om han plutselig skulle føle seg bedre.

Viktigere enn treningskampen mot Frankrike er uansett ligakampen mot West Bromwich på lørdag, så det viktigste er selvsagt at 30-åringen er frisk til det oppgjøret.

 

Powered by Labrador CMS