– Utrolig stolt

Van Persie er stolt over å være Nederland-kaptein, og det er ingen sure miner etter å ha blitt byttet ut mot Mexico.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag spiller Nederland mot Costa Rica i VM-kvartfinalen, og kaptein Robin van Persie Persie er ventet å starte. Mot Mexico i kvartfinalen snudde Nederland kampen først etter at Van Persie var byttet ut, men det var ingen sure miner fra 30-åringen av den grunn. Han aksepterte byttet, og han uttaler seg i et intervju, gjengitt av ManUtd.com, om hvor stolt han er over å være kaptein for Nederland.

– Denne treneren ønsker å vinne, så han gjør bytter. Så enkelt er det. Vi spilte tre forskjellige formasjoner, så det er et stort kompliment til spillerne at de omstilte seg så raskt. La meg fortelle deg det; nederlandsk media trodde vi aldri ville overleve den første runden, men vi har en enestående lagånd, og alle føler at vi kan vinne, at det virkelig er mulig.

kampmex
GODT BYTTE: Louis van Gaal er ikke redd for å bytte ut kapteinen sin.

– Å være kaptein for denne stallen gjør meg utrolig stolt. Det er en stor ære å være her, på dette stadiet [av turneringen], med kapteinsbindet, for vi er et skikkelig lag.

Van Persie skrøt ellers av Nigel de Jong (som mister resten av mesterskapet med en skade), Memphis Depay og Jordie Clasie. Les hele intervjuet her.

Powered by Labrador CMS