– Er her for å lære av verdens beste

Den 20 år gamle keeperen sier han ikke kunne hatt bedre forbilder og treningskamerater enn David de Gea og Sergio Romero.

Publisert Sist oppdatert

Det meste handlet om Bruno Fernandes og Odion Ighalo i januarvinduet, men United sikret seg også den lovende keeperen Nathan Bishop fra Southend på overgangsvinduets siste dag.

20-åringen har allerede rukket å merke hva overgangen til United betyr.

– En klubb som utvikler talenter

– Intensiteten på treningene er helt vanvittig. Jeg har aldri hatt så vodt i kroppen etter treningsøkter før som nå. Men det er et stort steg opp for meg og mentaliteten her er å vinne, vinne og vinne, sier Bishop til Manutd.com.

VERDENS BESTE: Nathan Bishop sier tilbudet om å komme til United og lære av David de Gea, som han kaller verdens beste, var sjanse han ikke kunne si nei til.

For den unge målvakten ble overgangen til United en drøm som gikk i oppfyllelse, men selv om veien frem til en plass på førstelaget er lang, mener Bishop at han har gjort et smart klubvalg.

– United har vunnet 13 Premier League-titler, er en enorm klubb og er kjent for å utvikle unge spillere og stole på dem. Når du får sjansen til å komme hit og lære av David og Sergio er det en mulighet du ikke kan takke nei til, påpeker Bishop.

– Hjernen min er full

Bishop har på kort tid fått merke at det stilles helt andre krav i en klubb som Manchester United enn det han var vant med fra Southend, men London-gutten sier han er i en fase i karrieren der det handler om å suge til seg kunnskap og læring.

GJORDE VONDT I KROPPEN: Nathan Bishop sier treningsøktene i United har vært så intense at det gjør vondt i kroppen.

– Hjernen min er full av informasjon, men det er alltid rom for å lære mer. Én ting som Rich og Craig (keepertrenerne Richard Hartis og Craig Mawson, red anm.) har fokusert på er at dette er et maraton og ikke en sprint. Jeg har to og et halvt år foran meg i klubben og har tid til å lære fra noen av de beste spillerne i verden, sier Bishop.

– Roser Solskjær

Den unge sisteskansen har også rukket å prate med United-manager Ole Gunnar Solskjær og sier nordmannen har kommet med mange insiperende meldinger.

PRAT MED SJEFEN: Nathan Bishop ble med til Marbella på Uniteds treningsleir. Her får den unge keeperen inspirerende ord fra manager Ole Gunnar Solskjær.

– Han ba meg om å nyte tiden og jobbe så hardt som mulig og gi alt. Han sa også at jeg ikke burde være bekymret for om noe skal gå galt, men fokusere på å være positiv og se fremover hele veien. 

Powered by Labrador CMS