bism

Bishop unnskylder seg – Wrexham-manageren rasende

Publisert Sist oppdatert

Wrexham slo United 3-1 i San Diego i en kamp hvor det var ungguttas mulighet til å skinne på den store scenen og vise seg frem for verden på Uniteds sommerturné.

En av dem som fikk sjansen var keeper Nathan Bishop, og det tok ikke mer enn snaue kvarteret før den 23 år gamle sisteskansen havnet i fokus.

Wrexham spilte langt i bakrom bak Uniteds forsvar, en ball storscorer og laget store talisman, Paul Mullin, jaktet med sin store hurtighet. Ut kom Bishop i håp om å rekke frem først, men i stedet endte det med en kollisjon som nok i Donald Duck hadde gitt stjerner rundt hodet på dem begge.

Bishop kom fra det med et gult kort, mens Mullin måtte hjelpes av banen iført oksygenmaske. Etter kamp ble det konstatert at Wrexham-spissen har punktert den ene lungen etter sammenstøtet.

MER: (+) Dag Langerøds kampkommentar etter Wrexham-kampen

United-keeperen har på Twitter kommet med en unnskyldning for å ha påført Wrexham-stjernen skaden.

– Ønsker å dele mine største unnskyldninger til Paul Mullin. En stor feilvurdering og et genuint uhell uten noen form ondsinnet hensikt. Ønsker det en raskest mulig bedring og håper å se deg tilbake med å score mål så snart som mulig!

Rasende

En som ikke var spesielt fornøyd med United-keeperens utrustning var ikke overraskende Wrexham-manager Phil Parkinson.

– Jeg er rasende, så ærlig skal jeg være. Det var en klønete og hensynsløs utrustning til å være i en sesongoppkjøringskamp. Jeg kan ikke si mer enn at jeg ikke er fornøyd med det i det hele tatt.  Det skulle vært direkte rødt, dersom det ikke er å ta fra oss en stor målsjanse så er det iallfall farlig spill.

– Jeg har ikke truffet keeperen og det er nok best om han holder seg unna oss akkurat nå for vi er ikke fornøyd med det han gjorde.

Wrexham v Los Angeles Galaxy II - Pre-Season Friendly
RASENDE: Wrexham-manager Phil Parkinson var svært misfornøyd med å miste sin talisman ut med en skade som holder ham ute en god stund.

Reagerer på kommentarene

Etter kollisjonen som sendte Mullin av banen var det flere som startet å bue på den 22 år gamle United-keeperen.

Travis Binnion, som ledet laget med Erik ten Hag til stede i teknisk sone, forsvarte sin keeper etter kampen.

– Det er sånt som kan skje. Ingen ønsker å se at noen blir skadet, sier Binnion ifølge Telegraph. Han gjorde et ærlig forsøk på å nå ball og kom dårlig ut av det.

– At han blir buet på er sånt som skjer, Nathan har ikke et eneste vondt gen i kroppen.

United skal også ha reagert på kommentarene Wrexham-manageren hadde om Bishop etter kampen. Klubben føler at det var helt unødvendig av Parkinson å laget noe stort nummer ut av situasjonen som er utfordrende for begge parter.

Parkinsons kommentarer fryktes av United å bidra til negative kommentarer mot Bishop over internett etter en situasjon hvor en ung keeper har vært uheldig med en involvering og samtidig har vært raskt ute med å unnskylde seg.

binnion111222
Powered by Labrador CMS