Nani vil tilbake

Dersom de ønsker at jeg skal være en del av laget når jeg kommer tilbake så blir jeg veldig glad, sier Nani.

Publisert Sist oppdatert

Nani har virkelig våknet til liv i moderklubben Sporting Lisboa i Portugal. Ifølge Tom Kundert, ekspert på portugisisk fotball, har vingen funnet tilbake til sitt gamle «jeg» og blir bare bedre og bedre.

Selv om han fikk ny kontrakt av David Moyes innrømmer Nani at han ikke var lykkelig under skotten, og at han kan komme til å lete etter ny klubb dersom han ikke er i Louis van Gaals planer når han kommer tilbake.

– Med så mange skader var jeg veldig frustrert de to siste sesongene i Manchester United. Jeg savnet familie og venner. Jeg ville gjøre noe nytt, sier Nani.

– Før David Moyes kom var jeg veldig lykkelig. Manchester United var klubben min. Men selvfølgelig er det veldig vanskelig når en spiller som meg blir behandlet på en spesiell måte. Dersom de tar meg godt imot og ønsker at jeg skal være en del av laget når jeg kommer tilbake så blir jeg veldig glad. Hvis ikke finner vi en annen løsning.

Marcos Rojo røpet nylig at United følger med på Nani i Portugal, men spørsmålet er om det er plass til vingen i laget når han returnerer med spillere som Adnan Januzaj og Ángel Di María på full fart fremover.

Powered by Labrador CMS