Nani åpner for retur

Men han innrømmer også at han er usikker på hva fremtiden vil bringe.

Publisert Sist oppdatert

Nani har hatt en god sesong på utlån til sin gamleklubb Sporting Lisboa. I helgen scoret han et fantastisk mål i 2-0-seieren over Gil Vicente, og oppdaget deretter at den hadde utløst en tekstmelding fra Ed Woodward.
Til Daily Mail sier han at han ikke riktig vet hva som kommer til å skje når utlånsavtalen utløper, men han åpner samtidig for en retur til Old Trafford. Og – kanskje får han med seg Sporting-kamerat William Carvalho(?)

– Jeg elsker jo Manchester United. Den eneste grunnen til at jeg bestemte meg for å dra ned hit var løftet om spilletid. Bare på den måten kunne jeg bli meg selv igjen. Jeg mistet jo mye av forrige sesong på grunn av skader og managerskifte. Den nye sjefen kjente meg ikke så godt og det var mye som ble endret. Samtidig trengte jeg å spille fast for å trives, og det forsto jeg kunne bli vanskelig i United, forklarer 28 år gamle Nani.

– Ingen kontakt med LvG

Selv regner Nani med å returnere til Old Trafford når sesongen i Portugal er over. Likevel er han ikke helt sikker på at så vil skje.

– Når det gjelder fremtiden vet man aldri. Det avhenger av så mye. Hvis Man. United ønsker at jeg skal bli, da tror jeg at vi kan få til et godt samarbeide. Men det vil være mye å diskutere, så vi får se. I øyeblikket fokuserer jeg bare på den jobben jeg har her. Jeg gjør mitt beste for å være i så god form som mulig når jeg vender tilbake. Så får vi se hva manageren og klubben ønsker av meg, sier Nani, og røper at han ikke har vært i kontakt med Louis van Gaal under oppholdet i Portugal.

En annen Old Trafford-topp derimot, tar kontakt innimellom:

– Jeg mottar av og til tekstmeldinger fra Ed Woodward. Han tekstet meg om scoringen (i søndagens kamp mot Gil Vicente) og om sesongen som har gått veldig bra for meg.

General Views of European Football Stadiums
Estádio José Alvalade, Nanis midlertidige hjemmebane.

– Snart er vi best igjen

På spørsmål om hvilke tanker han har gjort seg rundt Uniteds problemer med å få flyt i spillet under Louis van Gaal, svarer Nani følgende:

– Jeg er ikke overrasket. Det er bare normalt i forbindelse med store endringer. Resultatene vil bli annerledes. Men vi vet at det bare er et tidspørsmål før alt vil være ok. Da blir vi igjen best i England.

– Carvalho, en kvalitetsspiller

I så fall vil det kanskje være med lagkamerat i Sporting, William Carvalho på laget? Den unge, defensive midtbanemannen har i lange tider blitt fulgt av speidere fra United, og Nani er sikker på at 22-åringen ville blitt en suksess på Old Trafford.

– Han er en stor spiller med massevis av kvaliteter, sier han.

– Når sesongen her er over, tenker jeg at han vil være klar til å spille i Premier League. Dersom Manchester United er interessert tror jeg det vil være gode sjanser for en overgang, avslutter den utlånte United-vingen.

NK Maribor v Sporting Clube de Portugal - UEFA Champions League
William Carvalho – en kvalitetsspiller, ifølge Nani.
Powered by Labrador CMS