Skryter av superinnbytteren

– Jeg hadde en følelse av at han kunne vinne kampen for oss, sier Sir Alex Ferguson om Nani.

Publisert Sist oppdatert

Det var mange om beinet for å få etterlengtet spilletid mot Reading i FA-cupen mandag kveld. Sir Alex Ferguson hadde lovet flere utskiftninger i laget, men med en nærmest skadefri tropp var det rett og slett ikke rom for at rotasjonssystemet ville gagne alle.

Etter 42 minutter måtte imidlertid en uheldig Phil Jones forlate banen med skade, og Nani fikk dermed en en snau time på å vise seg frem etter en svak sesong så langt i 2012/13. Noe han lykkes med i aller høyeste grad.

– Bidraget hans var fantastisk, sier Sir Alex Ferguson.

Etter kun noen minutter på banen hadde portugiseren smelt avgårde to skudd. Ett gikk i stolpen, mens det andre ble reddet. I andre omgang fortsatte vingen å imponere og scoret selv før han la opp til Javier Hernandez.

– Jeg hadde en følelse av at han kunne vinne kampen for oss. Jeg synes han fortjente det. Han har et fantastisk talent, og du kunne se at han var i form da han kom innpå. Hvis han beholder den formen vil det gjøre jobben min vanskelig, sier Ferguson.

Etter Nanis show virket det som United hadde god kontroll på Reading, helt til Jobi McAnuff sørget for noe spenning i sluttminuttene på Old Trafford.

– Det endte opp med å bli et godt oppgjør. Da de fikk målet sitt gikk de for ett til. De lempet ballen i boksen for å få den inn, men vi stod i mot, sier Ferguson.

– Jeg synes vi spilte flott fotball. Vi kunne scoret mange mål. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten, men vi skulle ha straffet dem hardere.

Powered by Labrador CMS