Tilbake fra skade

Kamprusten Nani fikk 70 minutter i tapet mot Kansas City Wizards.

Publisert Sist oppdatert

23-åringen hadde gått skadeplaget i nesten syv uker, men gjorde comeback mot amerikanerne i natt.

– Det var var herlig å være tilbake og få min første kamp. Jeg har, av naturlige årsaker, en jobb å gjøre fremover, men det kjentes godt å få spille med lagkameratene igjen, forteller Nani til klubbens hjemmesider.

United kom aldri ordentlig i gang mot nattens motstander. Nani innrømmer at han personlig lot seg prege av den enorme varmen.

– Når vi er i England, klager alle fordi det regner og er kaldt – men nå savner vi det engelske været, røper kantspilleren, og vedgår at det ble tøft å spille i den stekende solen.

Temperaturene vil imidlertid bare stige når Uniteds ferd går videre til Houston og Guadalajara. Men Nani bare ivrer etter å få ytterligere kamptrening.

– Det var tungt å miste VM, men jeg begynte å tenke fremover, og gledet meg til sesongstart for klubben. Jeg så bare frem til å spille, score mål, og få publikums støtte igjen.

– Nå er jeg bare glad for å være tilbake, så får jeg håpe at jeg blir helt frisk så fort som mulig. Jeg har ambisjoner om å spille godt denne sesongen, avslutter han.

Powered by Labrador CMS