– Fortsatt «Green & Gold»

MUST er krystallklare på at supporterne også denne sesongen bør kle seg i gult og grønt.

Publisert Sist oppdatert

Supporterorganisasjonen MUST skriver i sitt ferskeste nyhetsbrev at kampen for å bli kvitt Glazer i Manchester United fortsetter, og at «Green & Gold»-kampanjen ruller videre. MUST skriver blant annet:

– Grunnen til at «Green & Gold»-kampanjen eksploderte forrige sesong har ikke forsvunnet. Ei heller de sterke følelsene hos supporterne.

David Beckham ga MUST og kampanjen enorm publisitet og gratisreklame da han tok på seg et gult og grønt skjerf etter hjemmekampen mot Milan.

– Dette blir bevegelsens viktigste sesong så langt, men vi er overbevist om at United-supporterne tar utfordringen.

Etter hva united.no kunne se, var det langt mindre G&G på Wembley sist helg enn for eksempel da United spilte Ligacupfinalen forrige sesong. Likevel er MUST trygge på at folk ikke «gir opp» kampanjen.

– Noen spør kanskje «hva er vitsen, Glazer lytter ikke uansett»? Men tenk hva Glazer vil si hvis det ikke blir noe «Green & Gold» denne sesongen? De vil bli henrykt! De vil tolke det som om United-supporterne er svake og gir opp ved første hinder.

– Det var sikkert noen som så på G&G som en motesak, men de som forstår meningen og styrken til kampanjen vil fortsette!

MUST minner om slagordet som fulgte med da kampanjen sparket i gang:

– Green and gold untill United are sold.

Powered by Labrador CMS