– Har ingen problem med «Green & Gold»

Sir Alex ser ingen problemer med «Green & Gold»-kampanjen. Vel å merke hvis den ikke ødelegger for laget.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren har gått uten noen endring i eierskiftet til United. Supporterorganisasjonen MUST har imidlertid gått ut og oppfordret supportere til å fortsette med å bruke gule og grønne skjerf. «Green & Gold» er blitt et symbol mot dagens eierskap, men til tross for det gir Sir Alex en slags anerkjennelse for kampanjen. I klubbens offisielle kampprogram for Newcastle-kampen skriver Uniteds manager blant annet:

– Jeg har ingen problemer med «Green & Gold»-kampanjen. Supportere har full rett til å protestere. Dog ikke, tør jeg si, til å skade laget.

– Til syvende og sist handler det om omfanget av protestene. Hva jeg ikke ønsker er at United blir syltet ned i så mye kontroverser at det påvirker lagets hensikter til å vinne kamper.

Uniteds manager understreker viktigheten av at alle drar i samme ende av tauet.

– Hver gang vi har hatt suksess er det fordi det har vært en kollektiv innsats. Fra ledelse, spillere og supportere.

Sir Alex’ ord er ikke så ulikt hva MUST-leder Duncan Drasdo tidligere har sagt til oss her på united.no, og en talsmann for MUST kommenterer Fergusons kommentarspalte slik:

– MUST er helhjertet enig med Sir Alex. Førsteprioritet er å støtte laget. Spesielt gjelder dette supportere inne på stadion som kan påvirke spillerne på banen.

Powered by Labrador CMS