fan møte

Vinn drømmemøte med United-stjernene

Har du en drøm om å slå av en prat med flere av United-stjernene samtidig som du sikrer deg autografer? Nå har du en unik mulighet til å få oppfylt akkurat det ønsket!

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende onsdag møtes Manchester United og Leeds på Ullevaal og like etter kampen vil United-stjernene møte fansen og skriver autografer.

Totalt sett er det ca 25-30 personer som får denne muligheten og Supporterklubben har fått tre plasser til det eksklusive møtet og DU kan bli en av de svært heldige som får møte United-spillerne.

Manchester United v Atletico Madrid - Pre-Season Friendly
VINN DRØMMEMØTE: Manchester United-fansen kommer til å lage en fest på Ullevaal og for tre av medlemmene våre vil dagen bli en dere aldri vil glemme …

Etter en diskusjon internt i Supporterklubben har vi valgt følgende kriterier for å kunne bli en av de tre heldige som får møte United-stjernene:

* Du må være medlem i Supporterklubben
* Du må ha billett til kampen Manchester United mot Leeds United
* Du må være mellom 13 og 17 år (fylt 13 år og under 18 år)

Vi har fått denne muligheten takket være arrangøren av kampen. Derfor er billett til kampen mellom Manchester United – Leeds ett av kriteriene. Vi har valgt å prioritere unge medlemmer denne gangen.

NB! Det er viktig å understreke at de som blir trukket ut IKKE får ha med seg ledsager – dette gjelder kun for den personen som blir trukket ut.

Hvordan være med i trekningen?

Det er i grunnen veldig enkelt.

Legg igjen en hyggelig kommentar i kommentarfeltet under, og fortell oss hvorfor akkurat du fortjener å bli en av de tre heldige vinnerne.

Det er veldig viktig at vi får navnet på den det søkes for. For at det skal bli rettferdig, må vi ha muligheten til å dobbeltsjekke at kriteriene ovenfor er oppfylt for den det søkes for. Dette gjelder særlig hvis du er en far eller mor som melder på en sønn eller datter som ikke nå selv er aktiv i kommentarfeltet.

Vi satte sluttstrek for deltakere i trekningen søndag kl.12:00.

De heldige vinnerne vil bli kontaktet av oss senest mandag kl.15:00

Powered by Labrador CMS