– Ikke fornøyd, ikke misfornøyd…

Morgan Schneiderlin om sin første sesong i United.

Publisert Sist oppdatert

Schneiderlin og Schweinsteiger.

Det skulle være midtbaneduoen som ryddet unna og dominerte såpass mye at Louis van Gaals United skulle kjempe om ligagull denne sesongen.

Men Schweinsteiger fant aldri formen og ble skadet.

morgan schneiderlin

Og United kjemper nå i stedet om en 4. plass.

– Alt er annerledes i United

Nå innrømmer Schneiderlin overfor L’Equipe at han ikke er helt tilfreds med situasjonen.

– Da jeg skrev under for United så ønsket jeg å starte i alle kamper, å kunne prestere hele tiden, så jeg er ikke helt tilfreds. Jeg er ikke misfornøyd, men jeg er heller ikke glad. Jeg er midt i mellom. Men dette er også det første året mitt. Jeg er sikker på at jeg vil slå tilbake mye sterkere neste sesong.

– Jeg har vel stort sett gjort det som resten av spillertroppen til nå. Det er har vært noen gode kamper, og noen mindre gode kamper. Samtidig er alt annerledes i United. Det som ble sett på som en god kamp i Southampton kan bli sett på som en dårlig kamp i United, sier han.

26-åringen har faktisk vært på banen i 28 av Uniteds 36 ligakamper, og startet 24 av dem, men han har måttet slite benken de siste ukene. Dermed går han kanskje glipp av sommerens fotball-EM i Frankrike. Leicester-spiller N’Golo Kante har i alle fall tatt plassen hans i den franske troppen i våres, og uten spilletid på United så spørs det vel om det endrer seg nå i mai.

Manchester Evening News-journalist rett før avspark mot Norwich i helga.

Powered by Labrador CMS