– Ikke et ferdig produkt

Morgan Schneiderlin tror at Manchester United vil gjøre ham til en bedre fotballspiller.

Publisert Sist oppdatert

Den 25 år gamle franskmannen sier til MUTV at han nå er klar til å ta på seg det som vil bli en ny og langt større utfordring enn den han har levd med i de siste syv årene som Southampton-spiller.

Men den beskjedne franskmannen advarer mot overdrevne forventninger.
– Vær klar over at jeg ikke er et ferdig produkt, sier han, og mener at han fortsatt har mye å lære.

– Verdens beste manager

Schneiderlin viser til at han hvert eneste år etter overgangen fra hjemlandet til England i 2008, har hatt følelsen av utvikling, og at han har lært noe av hver eneste manager han har spilt under i Southampton siden han ankom klubben i 2008. I så fall har han latt seg påvirke av hele syv mann!

morg
Morgan Schneiderlin

– Og nå vet at jeg kommer til å forbedre meg ytterligere fordi jeg skal spille sammen med bedre spillere og lære av verdens beste manager.
Det var han som fikk meg til å innse hvor stor denne klubben er og viktigheten av å spille bra og gjøre de riktige tingene.

– For meg var dette veldig vesentlig, og jeg ser frem til å trene under ham og utvikle meg videre. Jeg er jo fortsatt ung og vet at jeg kan bli enda bedre her, sier Morgan Schneiderlin, og gleder seg til å spille foran 75.000 på Old Trafford, men nå som United-spiller.

– Jeg husker godt første gang jeg var der. På grunn av atmosfæren som var der – og navnet – sa jeg umiddelbart at det uten tvil var den beste arenaen jeg noensinne hadde spilt på. Nå gleder jeg meg til å spille der uke etter uke, sier Uniteds 11. franskmann i rekken, og legger til:

– Jeg er klar for dette og kan knapt vente med å komme igang.

Powered by Labrador CMS