– Har bestått den medisinske testen

Morgan Schneiderlin blir sommerens fjerde spillerkjøp. Trolig er det enda mer i vente…

Publisert Sist oppdatert

Mens det aller meste har dreid seg om Bastian Schweinsteiger denne helgen, kan det nå virke som om United har klart å sikre seg Morgan Schneiderlin i skjul.

Ifølge Manchester Evening News skal nemlig Manchester United ha blitt enig med Southampton om en overgangssum for franskmannen. The Guardian oppgir at denne summen skal ligge på 24 millioner pund, med ytterligere tre millioner pund i bonusrelaterte utbetalinger.

M.E.N skriver også at Southampton-spilleren ankom AON Training Complex omtrent samtidig som Bastian Schweinsteiger, og at han har nå bestått den medisinske testen.

Schneiderlin skal dermed angivelig være klar for å fly med resten av laget til USA mandag.

Foreløpig er det kun journalister som melder dette, men det er veldig troverdige personer som følger Manchester United veldig tett. Craig Norwood er blant disse. Han er fotograf, og har blitt brukt av klubben ved en rekke anledninger.

I tillegg skal også Bastian Schweinsteiger ha bestått den medisinske testen søndag kveld.

Dermed kan Manchester United sannsynligvis reise til USA med fire nye sommersigneringer. Memphis Depay og Matteo Darmian var allerede klare, og nå kan United også ta med seg Bastian Schweinsteiger – samt muligens Morgan Schneiderlin.

Powered by Labrador CMS