FÅR HAN SJANSEN FRA START? Morgan Schneiderlin har startet mye på benken i det siste.

Ett tap på 23 hele kamper

Burde Morgan Schneiderlin spille fast?

Publisert Sist oppdatert

Morgan Schneiderlin var Uniteds nest beste spiller i mars, når man ser på lesernes spillerbørs. Samtidig er det verdt å merke seg at han kun fikk starte i tre av månedens seks kamper, og kun var på banen i fire av dem.

Den tidligere Southampton-spilleren har slitt med å få tillit over tid under Louis van Gaal, og har ofte blitt ofret etter et dårlig resultat eller underveis i kampene.

Det spesielle med den 26 år gamle franskmannen er imidlertid Uniteds resultater når han får tillit. 23 ganger har han fått fullføre en United-kamp denne sesongen. Kun én av de 23, mot gamleklubben Southampton i januar, er tapt, noe som betyr at United har tatt poeng i 96 prosent av kampene Schneiderlin har fått fullføre. I 13 av de 23 kampene har United også holdt nullen.

Franskmannen var imidlertid meget god borte mot City rett før landslagspausen, og siden den gangen har Bastian Schweinsteiger forsvunnet ut med skade. Det skulle bety at det er en stor sjanse for at han får fortsette, i alle fall fra start – om ikke Van Gaal velger å variere med Michael Carrick og Marouane Fellaini sentralt igjen, da.

morganstat
Powered by Labrador CMS