MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 30: Morgan Schneiderlin of Manchester United in action during the UEFA Champions League Group C match between Manchester United and VfL Wolfsburg at Old Trafford on September 30, 2015 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

– Blir vant til det

Morgan Schneiderlin sier han venner seg til rotasjon på midtbaneplassene, og snakker varmt om Martial.

Publisert Sist oppdatert

Morgan Schneiderlin kom til Manchester United i sommer og starten på United-karrieren var god.

I sin første kamp(treningskamp mot Club America) scoret han etter 5 minutter og han startet i sesongens Premier League-åpning.

Siden den gang har Schneiderlin vært involvert i et roteringsystem på midten med konkurranse fra Michael Carrick og Bastian Schweinsteiger.

Før Frankrikes treningskamp mot Danmark på søndag, forteller Schneiderlin at han takler den reduserte spilletiden fra hans tid i Southampton.

– Jeg har spilt en del kamper. Manageren har gjort en del endringer i angrep og selv på midtbanen og du blir vant til det.

– I Southampton pleide jeg å spille alle kampene, men ting har endret seg. Det skjer at jeg er på benken, men det må du ta filosofisk.

Schneiderlin var ikke den eneste franskmannen som kom inn dørene på Old Trafford i sommer. Anthony Martial ble klar på overgangvinduets siste dag. Sammen er de begge i troppen til Didier Deschamps tropp.

– Martial er den samme spilleren i Manchester som han er her med Frankrike-laget, sa Schneiderlin.

– Han er en som har et veldig klokt hode, han tar ikke ting til seg.

– Han har alltid den samme gode humoren og det samme ønsket om å gjøre en god jobb.

FRANSK UNITED-DUO: Morgan Schneiderlin og Anthony Martial utgjør Manchester Uniteds franske duo.
FRANSK UNITED-DUO: Morgan Schneiderlin og Anthony Martial utgjør Manchester Uniteds franske duo.

I motsetning til andre United-spillere, så spiller ikke Schneiderlin og Martial EM-kvalik ettersom det er Frankrike som er EM-vert i 2016.

Powered by Labrador CMS