– Vi ble veldig godt behandlet

REAKSJONER: Spillere, fans og Bournemouths trener har uttalt seg om det som skjedde på Old Trafford søndag.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds hjemmekamp mot Bournemouth søndag kveld ble avlyst grunnet mistanker om bombetrussel på Old Trafford. Utover kvelden viste det seg heldigvis at bomben ikke var ekte.

Bournemouth-trener Eddie Howe snakket med lokalavisa Bournemouth Echo etter returen til klubbens hjemby, og fortalte at de hadde fått god behandling på Old Trafford.

– Manchester United behandlet oss veldig godt. De plasserte oss på et fint område, og vi fikk slappet av og sett hva som skulle skje videre, sa han.

Videre fortalte han også om hvorfor de valgte å dra tilbake.

– Vi bestemte oss for å dra tilbake til Bournemouth fordi det ikke var noen signaler om at kampen ville bli spilt neste dag, fortalte han.

– Glad for at alle er trygge

Norske United-fans som var på kampen fortalte at de var i sjokk da de innså hva som hadde skjedd, men kunne også fortelle at det hele gikk ganske rolig for seg.

Dette er mye takket være en strålende samlet innsats fra Uniteds sikkerhetspersonell, samt britisk politi og militærstyrker som ifølge de som var der ledet situasjonen eksemplarisk.

Peter Bolton, som har fulgt Manchester United i over 50 år, kom med følgende hyllest til de sikkerhetsansvarlige på stadion:

Flere andre United-fans skriver det samme som Bolton:

Morgan Schneiderlin fikk ikke vært med på kampen ettersom han var syk, men forteller på Twitter at han er takknemlig for at det endte godt.

Bournemouth-spiss Benik Afobe forteller TV 2 at spillerne ble tatt på senga da de fikk beskjed om å gå av gressmatta søndag.

 

– Vi fikk beskjed om å være forsiktige. Vi fikk beskjed om å kontakte våre kjære for å fortelle at vi hadde det fint. Det er sprøtt, for vi konsentrerte oss kun om kampen. Vi hadde varmet opp. Først fikk vi beskjed om at kampen var utsatt i 45 minutter. Så fikk vi beskjed om at den var utsatt i en og en halv time. Så sa de at kampen var avlyst. Det var sjokkerende, sier Afobe.

United.no oppdaterer med flere reaksjoner fortløpende.

Powered by Labrador CMS