Koeman venter nytt bud

Har pratet fremtid med Morgan Schneiderlin, men hevder at United kun har prøvd ett bud på franskmannen.

Publisert Sist oppdatert

Det budet lød angivelig på £20 millioner og ble raskt avfeid av en Southampton-ledelse som påstås å ha utstyrt Schneiderlin med en prislapp på £25 millioner.

rk
Ronald Koeman

Ifølge manager Ronald Koeman har United ennå ikke forsøkt seg med et nytt bud på den 25 år gamle midtbanemannen, som har to år igjen av kontrakten med sydkystklubben.

– Vi mottok et bud fra dem for to uker siden, men det var ikke godt nok. Inntil i dag har vi ikke mottatt noen nye bud fra Man. United, sier han ifølge Manchester Evening News, og legger til at han ikke diskuterer tall.

– Det er ikke min business; det blir opp til klubben.

Koeman håper likevel på en rask avklaring. Ifølge BBC sier 52-åringen at det vil være til beste for alle parter om så skjer.

– Han kommer til å dra med oss i morgen, noe som nok vil bli litt vanskelig ettersom alle vet at han ønsker å flytte på seg. Men, om det ikke dukker opp et bud i nærheten av hva vi forventer, da vil han fortsatt være Southampton-spiller.

P.S.: Morgan Schneiderlin deltok ikke på mandagstreningen med Southampton. Dette førte naturligvis til umiddelbare spekulasjoner om at han er på vei bort. Ifølge klubben skyldtes fraværet sykdom.

Powered by Labrador CMS