– Kampen viser at Rangnick har et godt utgangspunkt å jobbe med

Hvilken effekt vil Ralf Rangnicks gegenpress ha på United? Hvilke spillere lever i faresonen, og hvem kan nå få en ny vår i United? Her er den nyeste episoden av «Monday, Bloody Hell!».

På de siste to kampene har United tuktet de to regjerende europacupmesterne på bortebane. Det har gitt gruppeseier i Champions League, et sterkt bortepoeng mot ligaleder Chelsea og fornyet optimisme blant United-fansen.

Michael Carrick har levert til mer enn godkjent som vikar i managerstolen, men nå kommer 63 år gamle Ralf Rangnick inn portene på Old Trafford. 

– Måten United opptrådte på i kampen mot Chelsea viser at Rangnick har et godt utgangspunkt å jobbe med. Det handler mer om finjustering av taktikken, mener Bjarte Valen.

Ukas snakkis er selvsagt Ralf Rangnick. Hva blir annerledes med tyskeren i managerstolen? Kan spillmønsteret fra Leipzig overføres til dagens United-stall? Hvor lang tid trenger tyskeren på treningsfeltet for å gjøre laget til en «flokk» som presser som aggressive ulver? Hvilke spillere vil nyte godt av trenerskiftet, og hvem kan tape på det? Hva betyr managerbyttet for Cristiano Ronaldo og kanskje det viktigste av alt:

Er vi sikre på at det gir samme resultater som de andre gegenpresserne har fått i Premier League?


Episodene kan spilles av i SoundCloud-appen, men du må gå via avspilleren nedenfor og trykke «Play on SoundCloud».

Eller bruk denne linken!