Solskjær til cupfinale

Ole Gunnar Solskjærs Molde er klar for den norske cupfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Molde har kanskje hatt en noe skuffende sesong i ligaen, og delvis i Europa, men i cupen har de nå spilt seg frem til cupfinalen. Der venter rivalen Rosenborg.

cl9911
Ny finaletriumf for Solskjær?

Men det så lenge ut som om det ville bli Lillestrøm som fikk den siste cupfinalebilletten. Kanarifuglene ledet to ganger, men Magne Hoseth utlignet ved begge anledningene. Det endte med straffesparkkonkurranse, og der var det moldenserne som var flinkest til å holde hodet kaldt. De scoret på alle sine fem, mens Molde-keeper Ørjan Nyland reddet Lillestrøms siste straffespark.

Solskjær var ikke den eneste tidligere United-mannen på Åråsen Stadion i Lillestrøm. Mats Møller Dæhli spilte hele kampen for Molde (og hadde en lekker assist til 2-2-scoringe), Etzaz Hussain kom innpå og scoret på Moldes siste straffespark, mens den tidligere United-prøvespilleren Even Hovland også scoret på en av Moldes straffer. I tillegg har Molde Mark Dempsey (som har spilt for Uniteds førstelag, i tillegg til å ha jobbet i klubben som trener) og Richard Hartis (som har vært keepertrener i yngre klasser i United) i støtteapparatet.

Vi gratulerer Solskjær & co!

Powered by Labrador CMS