Solskjær nærmer seg Cardiff

Alt tyder på at Solskjær blir Cardiff-manager etter at han så Arsenal-Cardiff med klubbeier Vincent Tan.Test

Publisert Sist oppdatert

Et Vincent Tan-eid privatfly skal ifølge TV 2 Sporten ha lettet fra flyplassen i Kristiansund klokken 10.50. Det er foreløpig ubekreftet om Solskjær er med flyet, eller hvor langt eventuelle forhandlinger har kommet, men TV 2 erfarer at Solskjær blir «presentert som ny Cardiff-manager før lørdagens 3. rundekamp i FA-cupen borte mot Newcastle».

BBC melder at avtalen ikke er i boks, men at det er forventet at det bare skal være snakk om formaliteter.

Solskjær har tidligere blitt koblet til den ledige West Bromwich-jobben også, men ryktene har den siste tiden dreiet seg mest om jobben i Cardiff City. Og kanskje er også potensialet større der.

Solskjær har igjen ett år av kontrakten med Molde, der han etter tre sesonger står med to seriegull og ett cupgull. TV 2 mener å vite at Molde nå er på utkikk etter en Solskjær-erstatter.

Cardiff City v Southampton - Premier League
KONTROVERSIELL: Skal Ole Gunnar Solskjær jobbe under Vincent Tan i tiden fremover?

Det vil nok for mange komme som en overraskelse om Solskjær tar jobben under kontroversielle Tan, og kanskje har det kommet lovnader om transfermidler og/eller kontroll som nordmøringen kan leve med.  At ryktet til managere som får sparken av kontroversielle eiere ofte ikke tar skade, kan også være et argument for å ta en slik jobb.

Cardiff City kommer på besøk til Old Trafford mot slutten av januar, kampen er oppsatt tirsdag 28. januar.

Onsdag 1. januar spiller Cardiff på bortebane mot Arsenal, før en bortekamp mot Newcastle venter i FA-cupen på lørdag. David Kerslake leder foreløpig laget.

– Ole Gunnar har ikke gitt oss en beskjed om det ene eller det andre. Han er fortsatt vår manager, i hvert fall fram til sommeren, blir Moldes administrerende direktør Tarjei Nordstrand Jacobsen sitert på (ekstern link) av lokalavisa Romsdals Blad.

At det blir hevdet fra Molde-hold er kanskje ikke så overraskende, men det blir fra flere hold meldt at Solskjær er på Emirates sammen med Vincent Tan. Daily Telegraph meldte det tidligere i kveld, og journalister i BBC og Talksport har bekreftet at de er der.

Talksport kan attpåtil by på et bilde. Bildet er kanskje ikke tatt med verdens beste kamera, men det skulle være mulig å se hvem som er på det likevel!

Under ser du bildet som viser at Ole Gunnar Solsjær står ringside på Emirates sammen med Cardiff-eier Vincent Tan.

PÅ EMIRATES: Her er Tan og Solskjær i lag på Emirates.
PÅ EMIRATES: Her er Tan og Solskjær i lag på Emirates.

 

 

Powered by Labrador CMS