Bekrefter Solskjær-interesse

Molde Fotballklubb har mottatt flere konkrete henvendelser fra utenlandske klubber.

Publisert Sist oppdatert

Det er moldensernes administrerende direktør, Tarje Nordstrand Jacobsen, som røper dette overfor Romsdals Budstikke.

Direktøren ønsker derimot ikke å si noe om hvilke klubber som har vist interesse eller når henvendelsene dukket opp. Det er imidlertid nærliggende å tro at West Bromwich Albion kan stå bak en av disse.
Så snart det ble kjent at klubbens manager, Steve Clarke, hadde fått sparken etter helgens nederlag for Cardiff, dukket nemlig Solskjærs navn opp på ryktebørsen som en av flere aktuelle kandidater til den ledige jobben.

Men uansett hvem, hvor eller når; Molde frykter at suksesstreneren forsvinner til utlandet, og da først og fremst til Premier League.

Ønsker snarlig avklaring

FC Kobenhavn v Molde FK - UEFA Europa League
ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær

Klubben har riktignok gitt Solskjær et konkret forslag til forlengelse av den nåværende avtalen som utløper etter 2014-sesongen. Hovedpersonen selv har imidlertid bedt om betenkningstid før han tar en avgjørelse, noe Molde-ledelsen har akseptert. Men det begynner å haste, for klubben har gitt uttrykk for at den ønsker en avklaring før jul.

På spørsmål om Jacobsen & co. er forberedt på at Solskjær kan komme til å forlate Molde, lyder svaret:

– Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde, og det er opplagt at dette kan være god timing for ham.

Les hele saken på Rbnett.no.

 

Powered by Labrador CMS