Mitt møte med: Spillerne på treningsfeltet

Stig forteller om tida da en kunne møte spillerne utenfor treningsfeltet.

Publisert Sist oppdatert

United.no ønsker å høre mer fra dere supportere.

Vi vet at mange av dere har herlige historier – og ofte også bilder – av møter med både United-spillere og managere – fra gamle tider og nyere tider. Vi ønsker å høre om det, og tror dette vil være godt lesestoff for alle United-fans.

Derfor håper vi at du kan sende oss et bilde av ditt møte med en United-personlighet, og også fortelle hvordan det var.

Du kan sende mail til [email protected] for å bidra med din historie.

– Bryan Robson måtte hente Eric Cantona

Av: Stig Liøkel

Vi reiste med supporterklubben og Sport&Spesialreiser.

Da var vi passe mange som reiste, ca 50 stk tipper jeg og det var et fantastisk samhold mellom de reisende. Vi spilte fotballkamp mot Manchester North supporterclub som vi slo selvfølgelig. Vi hentet dem med buss på deres lokale pub. Etter matchen var det sosialt lag med dem på den samme puben. Da klokken var 11 om kvelden ble lyset slått av på puben og dørene låst. 5 minutter etter ble dørene åpnet, lyset slått på og festen fortsatte til lyse morgen og masse nye vennskap skapt.

Bruce and Robson
SERIEGULL: Stig fikk være med på en del av den spennende innspurten da United vant sitt første seriegull på 26 år. Her feirer Steve Bruce og Bryan Robson etter at gullet ble klart.

Vi var på 3 Unitedkamper, bl.a. den legendariske matchen da vi slo Sheffield Wednesday 2-1 med overtidsmål av Steve Bruce. Vi var også på busstur til Coventry. De siste kilometerne inn til byen fikk vi politiescorte og de fotfulgte oss helt inn på stadioen. Vi så sikkert skumle ut vi fra Norge. Tipper det var ca 80% Unitedsupportere inne på banen. Da Denis Irwin scorte seiersmålet kokte det….

Dette var også den siste sesongen hvor vi kunne gå fritt på treningsbanen The Cliff og se når det var treninger. En opplevelse og stå to meter unna en purung Ryan Giggs når han tok sine stigningsløp. Det gikk fort unna….

En opplevelse å snakke med alle Unitedgutta på treningsfeltet. Bryan Robson måtte komme ut og hente Eric Cantona for han kunne ikke forlate oss før alle hadde fått autografen eller et bilde.

Det var en stor opplevelse den gangen, men det er det fortsatt. Så alle som ikke har vært på Old Trafford og Manchester, dere må prøve det.

Under kan du i en billedserie se Stig sammen med Eric Cantona, Steve Bruce, Ryan Giggs, Gary Walsh, Clayton Blackmore, Lee Sharpe, Darren Ferguson, Paul Ince og Dion Dublin:

Powered by Labrador CMS