Mitt møte med: Paul Scholes

Muhammad Ali fikk oppfylt guttedrømmen.

Publisert Sist oppdatert

United.no ønsker å høre mer fra dere supportere.

Vi vet at mange av dere har herlige historier – og ofte også bilder – av møter med både United-spillere og managere – fra gamle tider og nyere tider. Vi ønsker å høre om det, og tror dette vil være godt lesestoff for alle United-fans.

Derfor håper vi at du kan sende oss et bilde av ditt møte med en United-personlighet, og også fortelle hvordan det var.

Du kan sende mail til [email protected] for å bidra med din historie.

Møtet med Paul Scholes

Av: Muhammad Ali

5 august 2012, våkner jeg tidlig opp. I hodet tenker jeg, nå har dagen ankommet. Etter måneder med spenning får jeg endelig drømmen min oppfylt ,jeg skal se Manchester United i Norge og på Ullevaal. Jeg ble heller ikke mindre spent av at jeg skulle få et møte med noen av A-lags spillerne, takket være MUSCSB.Sakte men sikkert etter frokost og en tur på do, retter blikket mitt seg mot billettene jeg har oppbevart i flere måneder nå skal de endelig frem.

Inngang 6-bendit, felt 228, rad 24, plass 952.

Så tenker jeg, «ja, nå sitter i United seksjon og skal synge med full guffe med gale Utd supportere», ikke nok med bare selve kampbillett, så ser jeg spent på billetten «møte med spillerne, billettnr: #2». På det stadiet er kl ca 1200 og det er fortsatt 4 timer til kamp og 6 timer til møte med noen av spillerne.

scholesauto

Klokka er litt over 18.20, så tar speakeren på OT mikrofonen og begynner å velkomme spillerne. Med Ferdinand i førersetet kommer de på rekke og rad. Jeg set glimt av største spilleren på denne jorda, Paul Scholes. Eneste jeg tenkte der og da var «håper han dukker opp på bordet mitt, som jeg forøvrig delte med 4-5 andre koselige supportere. Først dukker Carrick opp på bordet vårt, følte jeg drømte. Kom i sjokk, heldigvis fikk jeg sagt noen ord, tatt bilde. Så tro det eller ei dukket Scholes opp og jeg var i ekstase.

Først tok jeg håndtrykk så sa jeg :» Scholes you are the best midfielder in the whole world», vedkommende takket og hadde et som vanlig beskjedent smil. Jeg fikk tatt bilde, fikk signatur og ikke minst fikk gitt klem på slutten. Det er det absolutt største jeg har opplevd i livet mitt. Det bildet med legenden er noe jeg setter størst pris på.

Samtidig vet jeg at dette ikke kunne hendt uten MUSCSB. Så jeg vil igjen takke dere. Dere oppfylte drømmen min. En guttedrøm som ble virkelig!

Powered by Labrador CMS