Raiola: – Pogba ønsker suksess i United

Mino Raiola snakker om Real Madrid-interessen for Paul Pogba – og tar klienten sin i forsvar.

Publisert Sist oppdatert

Agent Mino Raiola har gitt et eksklusivt intervju til Daily Telegraph, der han snakker om Paul Pogbas situasjon i United.

– Paul ønsker å være suksessfull og lykkelig, og han ønsker å vinne troféer [prizes på engelsk, men vi går ut fra at det ikke er personlige utmerkelser det er snakk om her, red.anm.], og han ville elsket å gjøre det med Manchester United.

LES OGSÅ: – Uaktuelt å selge Pogba

Raiola sier at det var interesse fra Real Madrid, men mener at han og Pogba taklet bra det at United ikke ville la franskmannen gå.

– Ok, det var stor interesse fra Real Madrid, og Manchester United lot ham ikke dra. Vi laget ikke noe oppstyr rundt det, og han laget ikke noe oppstyr rundt det, for jeg jobber i samsvar med spilleren. Dere vet at andre spillere kan ta det til et ekstremt nivå, men Paul liker ikke det, så da jobber du annerledes. Det var Real Madrid-interesse, men de lot ham ikke dra, og jeg synes det er synd siden Paul er Fransk, og Zidane er en viktig faktor i fransk fotballhistorie.

VISSTNOK LYSTEN PÅ Å HENTE POGBA: Zinedine Zidane.

– Men Paul er ikke den fyren jeg hører om fra Neville og alle de frustrerte eks-spillerne som sier at han bør skamme seg over ditt og datt. Skamme seg over hva? Han jobber hver dag og gjør sitt beste. Han klager ikke på mangelen på Champions League. Er han perfekt? Ingen er det. Er han også ansvarlig for at det har gått galt? Han føler det slik. Hvis en er i et lag, så er en ansvarlig når det svikter.

Raiola er ellers i intervjuet tydelig på at han mener det er noe som mangler i United.

– Klubben trenger en spesialist, en sportsdirektør, noen som står mellom laget, treneren og eierne, noen som kan bygge broer mellom. I dag trenger en den spesialisten fordi treneren ikke har tid til å styre over speiderne og andre oppgaver, og jeg føler dette mangler i Manchester United.

– Faktisk ser jeg på Manchester United og tenker at de har en mer amerikansk mentalitet enn en europeisk mentalitet. Med det mener jeg at det noen ganger virker som om klubben er mer opptatt av den økonomiske siden enn den sportslige, og det er en veldig amerikansk måte å tenke på. De trenger noen til å knytte sammen den økonomiske delen og den sportslige.

 

Powered by Labrador CMS