GOD: Paul Pogba imponerte i Brasil.

– Kunngjøres onsdag eller torsdag

OPPDATERT: Spanske AS hevder Pogba-overgangen er nær å bli bekreftet.

Publisert Sist oppdatert

Etter noen Pogba-stille dager venter vi fortsatt i spenning på om det vil dukke opp noen bekreftelser på den ventede Paul Pogba-overgangen søndag.

Natt til lørdag var Juventus-manager Massimo Allegri ute å pratet. Han sa ikke direkte at de var i samtaler med United om Pogba, men sa klubben var forberedt dersom franskmannen forlater Juventus og at det var forhandlinger om spilleren. Les saken fra M.E.N. her.

Søndag skriver AS at Pogbas overgang til United nærmer seg mer og mer. Lørdag meldte flere kilder at Gonzalo Higuain er nær Juventus-overgang for en stor sum, noe som har skapt fortgang i Pogba-forhandlingene. Den spanske avisen skriver at det har kommet enighet mellom United, Pogba og Raiola. Pogbas agent skal være med franskmannen i Miami, og AS hevder at overgangen kunngjøres førstkommende onsdag eller torsdag.

Da gjenstår det altså at klubbene blir enige om overgangssum. The Guardian hevder United søndag har lagt inn et nytt bud på £92 millioner.

Fra fredag: Real Madrid inn i kampen?

Torsdag kveld ble Andre Gomes plutselig klar for Barcelona, etter å ha vært ventet å signere for Real Madrid, og dermed kom også spekulasjonene om at det kunne bety at Real Madrid ville kaste seg inn i kampen om Pogba igjen.

Spanske AS frontet lørdagens avisutgave med et bilde av Pogba, og hinter til at Real Madrid vil gjøre et forsøk på å signere Paul Pogba.

Fra torsdag:

Di Marzio skrev torsdag også at Raiola fløy til Miami for å treffe Pogba, og at det tyder på at overgangen til United nærmer seg.

Samtidig er Zinedine Zidane fortsatt giret på Pogba, ifølge El Confidencial, og det skal ha vært en telefonsamtale mellom de to franskmennene nå i siste liten, men Real Madrid-president Pérez er ikke så giret på verken Pogba eller Mino Raiola. Les Sport Witness’ sak om El Confidencial-rapporten her.

L’Equipe meldte på sin side at det kun er Raiola-agenthonoraret som gjenstår mellom United og Juventus. Juve ønsker at United skal betale det separat, noe som gjør at avtalen kan bli på £120 millioner heller enn £100 millioner.

Raiola nekter

josemourinho (650 x 358)
– BLA BLA BLA.

Det ser ut som om Pogba vil bli United-spiller, men agent Mino Raiola er fortsatt ikke villig til å snakke om det.

Han hevder at ingen avtale er gjort, og følger opp med et «bla bla bla» som tilsynelatende henviser til mediespekulasjonene.

Det skal selvsagt minnes om at det ikke akkurat er første gang for at Raiola nekter for at ting er i ferd med å skje selv om det er det, og det må i tillegg påpekes at «there is no deal done» ikke nødvendigvis er motstridende fra avisoppslagene siden det også der har blitt hevdet at det gjenstår litt.

Fra onsdag kveld:

pp
PÅ VEI TIL UNITED: Paul Pogba.

Det har vært rapportert en stund at Pogba og United er enige, og at det som har manglet har vært avtalen mellom klubbene.

Nå kan det se ut som om også det har løst seg.

Juventus skal ha gått med på Pogbas ønske om å returnere til United, mens United skal ha gått med på Juventus’ krav om en overgangssum på €120 millioner (£100 millioner]. Alle partene ble enige onsdag kveld, ifølge L’Equipe (les om det på engelsk hos Sport Witness).

Det er fortsatt noen småting som må ordnes, men L’Equipe er overbevist om at Pogba blir United-spiller, og det kan skje i løpet av de neste dagene.

paulpogba (650 x 358)
KAN KOMME TILBAKE I RØDT: Paul Pogba, her i Premier League våren 2012.

Fra andre kilder:

Prisen skal ifølge Calciomercato være litt lavere (€110 millioner, rundt £92 millioner) enn andre har rapportert om. Sport Witness omtaler rapporten.

Ifølge The Sun, som også påstår at det er enighet (men tilsynelatende baserer de det på L’Equipe-saken), skal Pogba ha gitt beskjed om at han reiser til eieren av huset han leier i Torino.

Di Marzio skriver at Juventus ønsker at Raiola skal gi opp sin høye bonusandel, eller å få United til å betale den. Det foreligger et bud på €110 millioner, mens United prøver å få det til å bli de €120 millionene som L’Equipe har rapportert om. Det fremstilles ikke som om dette er noe som skal sette overgangen i fare, det virker mer som et siste hinder (også L’Equipe skrev at det gjenstod litt).

Den italienske journalisten i tweeten under skriver at Juventus har akseptert Uniteds bud, men at Raiolas bonus og noen andre detaljer gjenstår.

Real Madrid skal også ha kastet seg inn i kampen igjen i siste liten, men United er fortsatt klare favoritter til å signere 23-åringen:

Fra tidligere:

Onsdag morgen våknet vi til bevegelse rundt Paul Pogba.

Ifølge både La Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport, skal Pogba ha sagt ifra til Juventus at han denne sommeren ønsker seg til Manchester United.

De italienske mediene melder dette i hver sin avis onsdag. Sistnevnte hevder Pogba er på vei til United for ca. £105 millioner.

– Bud avslått

Men det stopper ikke med det.

Ifølge Sky Sports Italia har United fått et bud på £85 millioner avslått av Juventus.

Dette til tross for at spilleren skal ha informert klubben om at han ønsker å slutte seg til United.

– Nytt møte i kveld

Juventus-supporter Hashim Hussain informerte på Twitter at han blir mer og mer overbevist om at Pogba forlater Juventus for United. Han skriver at han god kilde har fortalt at forhandlingene er detaljerte, og at det onsdag kveld er duket for nytt møte mellom klubbene.

Juventus’ krav:

Ifølge Mediaset (PremiumSportHD) har Juventus bedt om €123-125 millioner for Paul Pogba.  Det blir rett i overkant av £100 millioner (103-104,5), og er den summen det har blitt ventet at klubbene skal bli enige om.

– United enig med Pogba

Ifølge Daily Mail har Manchester United kommet til enighet med Paul Pogba om personlige detaljer rundt en overgang.

Pogba vil signere en kontrakt som binder han til klubben de neste fem årene, hvor spilleren vil motta en ukeslønn på £200.000, skriver avisen og fortsetter med at klubbene ikke er enige om en overgangssum enda.

Powered by Labrador CMS