– Real ville også ha ham

Agent Mino Raiola snakker om hvorfor Pogba valgte Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Sommerens langvarige Pogba-sirkus endte med at den dynamiske midtbanespilleren returnerte hjem til Old Trafford.

Det tok likevel sin tid, og mens spilleren spilte VM for Frankrike ble det spekulert i at også Real Madrid og Zinedine Zidane var interessert i spilleren.

zlatan
RAIOLA-SOMMER: Manchester United har forhandlet med Mino Raiola mye i sommer. Agenten representerer nemlig også Zlatan Ibrahimovic, som i sin biografi forteller at de to har svært sterke bånd.

Pogbas agent, Mino Raiola, gjorde på sin side alt for å tåkelegge hva som faktisk skjedde. Nå velger han imidlertid å gå ut og fortelle om hva som faktisk skjedde, da Manchester United endelig vant en drakamp med de andre europeiske toppklubbene om en toppspiller.

zlatan
RAIOLA-SOMMER: Manchester United har forhandlet med Mino Raiola mye i sommer. Agenten representerer nemlig også Zlatan Ibrahimovic, som i sin biografi forteller at de to har svært sterke bånd.

– Zidane ville ha ham til Real Madrid, men det var også fem eller seks andre klubber som var interessert, sier Raiola i et intervju med Telefoot, gjengitt hos blant andre Sky Sports.

Agenten forteller for øvrig også at José Mourinho forsøkte å signere Pogba allerede da han var Chelsea-sjef forrige sommer.

Kom hjem

Selv om spekulasjonene også raste mens Pogba representerte Frankrike i EM, forteller «superagenten» at spilleren var fullt fokusert på det som skjedde på banen.

– Vi snakket ikke business under EM. Han var svært skuffet da Frankrike tapte finalen, sa agenten.

Han åpner også opp om årsaken til at Pogba til slutt valgte United, til tross for at Real Madrid har hatt større suksess den siste tiden.

– Manchester United er sterkere med Pogba etter sommeren, Real Madrid er ikke det. For Paul har Manchester United alltid vært hans hjem, og jeg ga ham oppdateringer på hva som skjedde mens han var i Miami, sier han.

Powered by Labrador CMS