Ferguson priser holdninger

Til tross for flere tvilsomme dommeravgjørelser innrømmer Sir Alex Ferguson at 2-2 på Riverside søndag ettermiddag var et rettferdig resultat. Han roser også stå-på-holdningene til laget sitt, United gir seg aldri!

Publisert Sist oppdatert

"Jeg syntes det var et rettferdig resultat," sa Ferguson til Sky Sports etter oppgjøret. "Vi kunne ha tapt kampen mot slutten der, og vi måtte omformere vår bakre firer, noe som kunne kostet oss flere mål."

Det hele startet som ventet for United, og etter kun 10 minutter var ingen ringere enn Cristiano Ronaldo frempå med sitt 37 mål for sesongen, dette av den mer ferdigscorede sorten. Kampen ble likevel ikke som det tidlig så ut til, og mot slutten av kampen var Boro like nære ved å ta alle tre poengene som United.

Ferguson fortsetter: "Det ligger i vår natur å ikke gi oss, og det er fantastisk egenskap å ha på denne tiden av året, de beviste det i dag igjen. De kommer aldri til å gi seg på noe stadie i en kamp, det gjorde de heller ikke i dag. De kunne faktisk vunnet kampen."

Rio skadet?

Før kampen var som kjent Nemanja Vidic ute med kneskade, og verken Silvestre eller Neville var på benk eller bane. Med 20 minutter igjen måtte også Rio Ferdinand av banen med skade. Ferguson skylder likevel ikke på skadene.

"Jeg tror vi må gi motstanderene våre anerkjennelse for deres spill i dag, de var virelig gode. Jeg syntes det var en fantastisk fotballkamp, tempoet var utrolig og jeg må gi ros til motstanderene våre for deres opptreden."

Rio Ferdinand vil forøvrig bli undersøkt på Carrington på mandag, forhåpentligvis har han ikke slått opp lyskeskaden sin igjen.

En vanskelig kamp

United har nå kun tre poeng ned til Chelsea i toppen av Premier League, og Ferguson innrømmer at det var et vrient opgjør mot Boro, som har prestert respektabelt mot de andre i topp fire i hele år.

"Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg tror det mest stabile laget vil vinne serien og vi må fortsette å stå på slik vi har gjort de siste ukene."

"Vi fikk ett poeng, og jeg så på dette som en vanskelig kamp på forhånd," fortsetter Ferguson.

"De har sjelden mye publikum, og de eneste gangene det virkelig nærmer seg fullt her er når en av topp fire kommer på besøk, jeg tror det hever prestasjonene deres."

"Jeg forventet det, men vi hadde nok kvalitet til å vinne kampen, og noen ganger trodde jeg vi skulle vinne. Likevel var det alt i alt et rettferdig resultat," avslutter han.

Se video-klipp av SAF på ekstern a fra Sky Sports

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS