– Fantastiske Paddy!

Nord-Irlands landslagssjef gleder seg over Patrick McNairs fremganger i United-trøyen.

Publisert Sist oppdatert

Michael O’Neill beroliger imidlertid alle som kan ha vært redd for at det 19 år gamle United-talentet vil bli kastet til ulvene allerede etter en opptreden for Louis van Gaal.

Han har derfor ikke tatt McNair ut i 27-mannstroppen til neste ukes EM-kvalifiseringskamper mot Færøyene og Hellas.

I hvert fall ikke ennå.

– Vi har god nok dekning i hans posisjon, forklarer O’Neill til nordirske News Letter. Han legger til at før det vil bli aktuelt å kalle McNair inn til landslagsoppdrag, må det forsikringer til om at det føles riktig, ikke bare for Nord-Irland, men først og fremst for spilleren selv.

Landslagssjefen ser likevel ikke helt bort fra at McNair kan bli kalt inn i siste liten.

– Jeg følger situasjonen mellom nå og til troppen samles til møte på mandag. Det er et par spillere som sliter med småskader, så det kan fortsatt hende at jeg fører ham opp, sier han.

– Uansett er det fantastisk å se en ung spiller fra Nord-Irland slå igjennom i en klubb som Manchester United. Jeg har imidlertid ikke lyst til å legge for mye press på ham på dette stadiet, sier den 45 år gamle tidligere Newcastle-spilleren.

En av de landslagsuttatte som bærer på skade,  er for øvrig Jonny Evans:

– Han er desperat etter å spille og være involvert, og vi er i stadig kontakt med Uniteds medisinske støtteapparat. Vi får se hvor stor fremgang han har vist over helgen, avslutter Michael O’Neill.

Powered by Labrador CMS