Forventer tøff kamp

Michael Laudrup forventer et revansjesugent Manchester United på lørdag.

Publisert Sist oppdatert

2014 har ikke vært lett for Manchester United som har tapt tre av tre mulige, og røket ut av FA-cupen etter 2-1-tap mot Swansea. Før lørdagens kamp, denne også mot Swansea, forventer Michael Laudrup et helt annet United-lag enn sist gang.

– Dette er en kamp United vil og må vinne, og dette må vi være klar for. Jeg tror ikke United-spillerne liker hva de leser om alle disse negative rekordene, så jeg vet at det kommer til å bli en tøff kamp for oss, sa Laudrup ifølge Sky Sports.

Swansea har skuffet litt denne sesongen og ligger på en 13.plass før møtet med Manchester United. Da lagene møttes i ligaåpningen vant Manchester United 4-1 etter to mål av Robin van Persie og Danny Welbeck. Begge lagene trenger disse tre poengene for å ikke miste grep om lagene fremfor seg.

– Vi har vist at det er mulig å vinne der. De siste kampene har vi spilt med stor selvtillit, og seieren i FA-cupen var akkurat det vi trengte. Noen ganger kommer seieren når du minst forventer det, slik som på Old Trafford.

Swansea hadde aldri vunnet på Old Trafford før de vant 2-1 i FA-cupen, men Laudrup forventer ingen lett kamp og avslutter med:

– Vi vet at det er mulig å vinne der og vi har selvtilliten med oss, men jeg tror dette blir en mye tøffere kamp enn den vi hadde der i forrige uke.

Powered by Labrador CMS