Johnstone åpner for United-exit

Sam Johnstone innser at det blir tøft å konkurrere mot David De Gea.

Publisert Sist oppdatert

Sam Johnstone har vært i Manchester Untied siden han var 10 år, og har gått gradene i Englands mestvinnende fotballklubb.

Den nå 25 år gamle målvakten er for tiden på utlån i Aston Villa, og har også som mål å komme på det engelske landslaget.

Men da må det trolig et klubbskifte til, ifølge ham selv.

– Det er litt nedtur å ha vært her siden jeg var ti år uten å få spille. Det skulle jeg gjerne ha gjort, men de har verdens beste målvakt, David De Gea, og jeg kan ikke vente evig, sier han til The Guardian.

– Keanes utvikling skjøt fart

Han ser på hva tidligere United-unggutt Michael Keane har fått utrettet siden han ble solgt til Burnley.

– En innser at en er nødt til å gjøre som for eksempel Michael Keane. Han gikk til Burnley og bare har blitt bedre og bedre, sier han.

– Da vi var yngre var ikke Michael den som tiltrakk seg mest oppmerksomhet. Han var kanskje sen i utviklingen, men så bare skjøt utviklingen hans fart.

Saken fortsetter under bildet.

FRA RØD DJEVEL TIL TURF MOOR: Michael Keane er et godt bevis på at det finnes liv selv om Old Trafford ikke blir din scene. 24-åringen forlot Manchester United for snart tre år siden, men har ikke sett seg tilbake siden. I fjor debuterte han for England.

Håper Southgate følger med

Johnstone lar seg også inspirere av Burnley-målvakt Nick Pope, som har gjort sakene sine godt for «The Clarets» denne sesongen.

– Pope fikk spilletid i Burnley på grunn av skader, gjorde det bra, og så ble han kalt opp på landslaget. Det viser bare at manageren (Gareth Southgate) følger med og forhåpentligvis har han også meg i tankene, selv om jeg er i Championship.

Powered by Labrador CMS