Chelsea v Manchester United - Premier League

BEKREFTET: Tar over Middlesbrough

Publisert Sist oppdatert

Først ble han koblet til jobben, så så det ut til at det ikke ville skje, men den siste uka har det igjen vært ventet at Michael Carrick skulle bli Middlesbroughs nye hovedtrener.

Nå har Middlesbrough bekreftet ansettelsen. 

Boro ligger like over nedrykksstreken i Championship etter en svært skuffende start på sesongen for en klubb som egentlig hadde opprykksambisjoner. Første kamp for Carrick blir lørdagens oppgjør mot Preston North End, så da må han blant annet legge en plan for hvordan Boro kan stoppe Álvaro Fernández

– Middlesbrough var den første profesjonelle klubben jeg spilte for som en ni år gammel gutt, så det er en veldig spesiell følelse å komme tilbake hit som hovedtrener, uttaler Carrick.

Dette blir hans første skikkelige hovedtrenerjobb, men vi har selvsagt ikke glemt at han ledet United på en god måte i tre kamper i 2021/22-sesongen etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken: 2-0-seieren borte mot Villarreal, 1-1-kampen borte mot Chelsea og 3-2-seieren hjemme mot Arsenal. Før det jobbet han i trenerteamet til både Solskjær og José Mourinho.

Carrick får med seg Jonathan Woodgate (som både har spilt og vært hovedtrener i Middlesbrough) i trenerteamet, og det er nok ikke helt utenkelig at Carrick i tillegg kan hente inn noen han har jobbet med i United tidligere.

Lykke til, Michael!

Powered by Labrador CMS