– Nysigneringene gir gullsjanser

Michael Carrick understreker viktigheten til de nye spillerne.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick mener at Manchester Uniteds nye signeringer er det som skal til for å kjempe på alle fronter.

Denne sommeren har United blant annet forsterket midtbanen med to nye midtbanespillere. Michael Carrick mener at hans nye lagkamerater og konkurrenter om midtbaneplassene er av ypperste klasse.

– Alle visste om dem. Morgan har vært i Southampton i et par år og han har vært en veldig god spiller i Premier League. De siste tre-fire årene har han levert noen veldig gode prestasjoner – det har vi alle sett. Basti er litt annerledes. Han er ny i England, men samtidig vet vi alle hva han kan. Han har hatt en utrolig karriere så langt og han kommer til å ha mye å si for fremgangen til laget, sier Michael Carrick til ManUtd.com.

Carrick er selv en erfaren spiller, men han er ikke i tvil om at han lære mye av Bastian Schweinsteiger.

– Han har oppnådd så mye. Det er sånn med alle signeringer: gutta stiller spørsmål og man prøver å plukke ting opp. Man kan lære av hans tidligere erfaringer. Han har vært på den absolutte toppen. Han vant VM som kaptein – hva mer kan man be om?

Mange mener at United har hatt et midtbaneproblem i flere sesonger. Denne sesongen er det mer snakk om et luksusproblem. Carrick mener imidlertid at det alltid har vært tøff konkurranse om plassene på midtbanen.

– Ja, men det har det vært så lenge jeg har vært i klubben. Det er det denne klubben handler om, ha sterk konkurranse om plassene og en sterk stall. Det er sånn det skal være. Vi ønsker å kjempe på alle fronter. Vi ønsker å gå for Champions League, vi ønsker å kjempe om ligatittelen, og for å gjøre det trenger man en stor stall og styrke på nøkkelområder. Det er bra at klubben har gjort disse nøkkelsigneringene og gitt oss en sjanse til å ha en god sesong.

Powered by Labrador CMS