Frykter ikke draktnummer syv

Memphis føler seg komfortabel med å bære det legendariske draktnummeret.

Publisert Sist oppdatert

Memphis Depay fikk sin Manchester United debut mot Tottenham lørdag, om lag et døgn etter at det ble kjent at nederlenderen fikk overta draktnummer syv.

Tidligere har store legender som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo båret det legendariske draktnummeret.

– Jeg kjenner historien til nummeret. Jeg setter pris på det, men jeg vil være min egen herre. Jeg vil vise at jeg kan bære drakten med stolthet, sier Memphis Depay til Daily Mail.

De siste årene har draktnummer syv blitt båret av spillere som Michael Owen, Antonio Valencia og Ángel Di María, og enkelte har hevdet at draktnummeret har mistet litt status. Memphis Depay har imidlertid gode minner med nummeret.

– I fjor spilte jeg med nummer syv og jeg scoret mange mål, så jeg har mye selvtillit med det nummeret. Jeg ønsker å gjøre det jeg gjorde i fjor for Manchester United.

Memphis viste at han kan tilby noe som United manglet forrige sesong: uforutsigbarhet og fart på topp.

– Jeg ønsker å tilføre kreativitet og mål, men jeg er selvsagt nødt til å spille med disiplin på midtbanen. Jeg kan ikke miste ballen for ofte. Jeg kan ta sjanser på siden når jeg kommer på siste tredjedel, da kan jeg gjøre triksene mine.

Hverdagen på Old Trafford er en helt annen enn i Nederland, forteller nysigneringen.

– Det var en fin erfaring og annerledes enn å spille på PSV sin stadion. Det er det største stadionet jeg noensinne har spilt på. Både stadion og banen er større, alt går fortere, men det er det jeg liker med Premier League.

Powered by Labrador CMS