Dette håper fansen at skjer med Pogba-situasjonen denne sommeren

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har jevnlig en sjekk blant et representativt utvalg av medlemmene våre for å høre hva dere synes om ulike ting med United.

I slutten av juni sendte vi ut en medlemsundersøkelse, og vi har tidligere skrevet om hva dere mener om keepersituasjonen, hvilken posisjon dere mener at det er viktigst å forsterke og hvem dere mente var viktigst å signere av Sancho og Varane (spørsmålene ble da naturligvis stilt før Sancho-enigheten ble bekreftet).

I denne artikkelen ser vi på hva medlemmene våre mente om Paul Pogba.

POGBA: Det er delte meninger om 28-åringen.

 

En vanskelig situasjon

Manchester United er i en litt komplisert situasjon med Paul Pogba.

Franskmannen er definitivt en av de mest talentfulle – om ikke den mest talentfulle – i United. Problemet er at vi har sett det litt for sporadisk i United, og han har stort sett sett bedre ut for det franske landslaget, selv om han også der varierer noe. Toppnivået hans kan utgjøre forskjellen mot ethvert lag, men spørsmålet er: er det verdt det?

I manges øyne er svaret på det et åpenbart ja, mens vi også ser en del som mener at han bør ut av klubben.

Pogbas kontrakt er definitivt et problem: han er allerede godt betalt, og en eventuell ny kontrakt vil garantert koste også, men vil kunne skape ro rundt situasjonen hans. Om han ikke signerer ny kontrakt, så risikerer United å miste ham gratis neste sommer.

Dermed tvinges det frem en situasjon hvor det kanskje må vurderes et salg denne sommeren hvis han ikke velger å bli værende i klubben. Men hvem skal da kjøpe? PSG har allerede brukt mye penger denne sommeren, det er usikkert om Juventus har særlig med kjøpekraft denne sommeren, og det er stor usikkerhet knyttet til de spanske lagene både når det gjelder økonomi og vilje.

Pogba (2)
IMPONERTE I EM: Paul Pogba.

Dette håper fansen på

«Paul Pogba har ett år igjen av kontrakten sin med United. Hva håper du skjer i sommer?» var spørsmålet vi stilte supporterne.

Responsen var ganske tydelig.

66,56% – bortimot to av tre respondenter – håper at Pogba signerer ny kontrakt og blir værende i Manchester United.

31% håper at Pogba blir solgt denne sommeren.

Som ventet er det få som svarte at de lever godt med at Pogba blir værende én sesong til før han forlater klubben når kontrakten går ut. 2,44% svarte dette alternativet.

pogbanetig

Powered by Labrador CMS