Slik forklarer Pochettino tapet

En fattet Maurico Pochettino etter kampslutt.

Publisert Sist oppdatert

Maurico Pochettino var selvfølgelig en skuffet mann etter det som kanskje kan betegnes som et urettferdig tap for argentineren, men han fant også positive ting å ta med seg fra oppgjøret.

– Vi gjorde alt i vår makt for å vinne kampen. Vi dominerte tidvis oppgjøret, og vi skapte mer enn nok av sjanser. Vi var veldig gode etter hvilen, så det er jeg fornøyd med.

– Noen ganger så vinner du kamper og er fortsatt skuffet, som da vi vant 3-0 på Old Trafford. Da var United bedre enn oss. I dag burde resultatet vært et annet, men jeg er fortsatt fornøyd. Det er sånn vi vil fremstå. Laget mitt var fantastisk i dag, det er de beste 45 minuttene jeg har sett etter at jeg tok over. 

DUELLEN: Kampen handlet kanskje ikke om hvem som får jobben på permanent basis, men det kan neppe ha skadet Solskjærs sak.

Den store forskjellen på Wembley var selvfølgelig at United har verdens beste målvakt mellom stengene.

– Det var elleve redninger fra De Gea som var helt ut av denne verden. Han fortjente så klart å bli kåret til banens beste.

I kampens sluttsekunder ble Kane lagt i bakken like utenfor Uniteds sekstenmeter, men Dean valgte å vinke spillet videre. Det stiller Pochettino seg noe uforstående til. 

– Det var en klar takling på Harry Kane, men Mike Dean sa at han ikke så det. Kane har vridd ankelen sin, og vi håper at det ikke er for alvorlig.

Powered by Labrador CMS