Spurs ville ha kampen flyttet

Tottenham-manager Mauricio Pochettino antyder at spillerne hans kanskje ikke blir helt klare til sesongstarten.

Publisert Sist oppdatert

Om bare fire dager braker det løs med Premier League-fotball på øyriket, hvor Manchester United og Tottenham blir første par ut når de barker sammen klokken 13.45 lørdag ettermiddag.
Siden går det slag i slag utover høsten, vinteren og våren, inntil sluttstrek settes den 15. mai neste år. En lang og utmattende sesong der det er om å gjøre å være på nett fra første spark på ballen.

Derfor er det overraskende toner som nå kommer smygende ut fra Tottenham-leiren.

Spurs-manager Mauricio Pochettino innrømmer nemlig at spillerne hans muligens ikke vil være helt klare for åpningskampen, og at klubben har forsøkt å få flyttet oppgjøret til søndag.
Det har seg nemlig slik at Tottenham denne uken er opptatt med Audi Cup i Tyskland, hvor Real Madrid venter på motsatt banehalvdel tirsdag kveld, og enten Bayern München eller AC Milan 24 timer senere.

Det harde kampprogrammet gir Tottenham-spillerne bare vel to og et halvt døgn til å ristet løs alle lemmer og sette hodene tilbake på riktig plass før alvoret tar til på Old Trafford.

– Det bør kunne gå

– Men det er nok ikke noe stort problem, sier Pochettino ifølge Manchester Evening News, og mener at det bør kunne gå bra med kamper tirsdag, onsdag og tidlig lørdag.

– Vi forsøkte å få United-kampen flyttet til søndag, men det var umulig for Premier League. Likevel tror jeg nok at vi vil være bortimot 100 prosent klare.

Så kan man spørre seg hvorfor Tottenham valgte å delta i en turnering som Audi Cup når den arrangeres bare få dager før ligastarten i England. Til det svarer Pochettino at klubber som ønsker å delta, må svare på invitasjonen allerede før ligaen avsluttes i mai.

– På det tidspunktet vet vi ikke (kampoppsettet), forklarer Spurs’ argentinske manager.

Powered by Labrador CMS