Video: Tottenham kneblet Pochettino

Tottenham-sjefen fikk ikke kommentere United-ryktene videre.

Publisert Sist oppdatert

– Det er mange rykter rundt jobben min som Tottenham-manager, men jeg kan ikke svare på denne type spørsmål. Dere kjenner selv fotballen og hvordan rykteflommen er. Mitt fokus er likevel kun å gjøre det best mulig for denne klubben.

Det sa Mauricio Pochettino da journalistene spurte om United-koblingen tidligere i uka.

Etterpå har koblingen egentlig kun blitt sterkere, og flere medier melder at argentineren faktisk skal være villig til å dra til United.

Nå har United-interessen får en konsekvens.

Da Sky Sports gjentatte ganger forsøkte å stille spørsmål rundt United-ryktene torsdag, i forkant av Tottenhams kamp mot Everton i helga, så blokkerte Tottenhams pressetalsmann alle spørsmålene, selv om Pochettino selv virket villig til å svare.

Pressetalsmannen ba så om at TV-kameraene ble slått av for deretter å nærmest banke inn i forsamlingen at slike spørsmål var uønsket på en Tottenham-pressekonferanse.

Ole Gunnar Solskjær er altså ansatt som midlertidig United-manager ut sesongen, mens United jobber mot en mer permanent løsning. Det er denne permanente løsningen Pochettino skal være Uniteds førsvalg til, i den grad man skal tro engelske medier.

Powered by Labrador CMS