– Venter bare på grønt lys fra Mourinho

Matteo Darmian nærmer seg en overgang til Napoli.

Publisert Sist oppdatert

Napolis klubbpresident, Aurelio De Laurentiis, har sett seg lei på det han omtaler som «fake news» i de italienske ryktebørsene. 

Derfor har han denne sommeren hatt et fast innslag, som mer eller mindre kan oppsummeres som «sannhet eller løgn». Laurentiis blir konfrontert med de siste ryktene som omhandler klubben hans – og svarer på om det er noe sannhet i påstandene.

Matteo Darmian: – Jeg ønsker å forlate Manchester United 

De siste dagene har vår egen Matteo Darmian vært nevnt et par ganger, og det er tydelig at Napoli ønsker seg den versatile backspilleren.

– Om vi har spurt United om vi kan få Darmian på lån med opsjon på kjøp? Absolutt, konkluderte Launrentiis på lørdag.

I dag, mandag, kom det en ny oppdatering fra den fargerike presidenten – som fikk et direkte spørsmål om en Darmian-overgang var nære: 

– Det stemmer, sa Laurentiis – og la til at det eneste som nå mangler et grønt lys fra José Mourinho.

Det er nesten litt fascinerende at denne overgangen enda ikke har blitt en realitet, all den tid det har virket klart i lang tid nå at Matteo Darmian ikke har en fremtid på Old Trafford.

Skadesituasjonen har kanskje gjort sitt å forsinke det, men mye tyder også på at Ed Woodward har lagt seg på en hardere linje dette overgangsvinduet, noe vi også så i forhandlingene med Ajax om Daley Blind.

Powered by Labrador CMS