– Jeg ønsker å forlate United

Skaden på Antonio Valencia gir ikke Matteo Darmian håp om mer spilletid.

Publisert Sist oppdatert

Ryktene om en retur til italiensk fotball har svirret i en evighet, og etter oppkjøringskampen mot AC Milan, opplyste José Mourinho at Darmian kan forlate klubben i sommer.

I forkant av USA-«derbyet» mot Liverpool bekrefter 28-åringen at han ønsker seg bort, til tross for at han kan få sjansen i sesonginnledningen med skader på Valencia og Diogo Dalot.

– Jeg tror ikke skaden til Antonio er alvorlig. Jeg vet ikke hvor lang tid han trenger, men for øyeblikket er han kaptein, så han er førstevalget, sier Darmian til ESPN i California.

– Jeg ønsker å spille oftere. Jeg spilte ikke mye forrige sesong, og det er grunnen til at jeg snakket med manageren og klubben om fremtiden min.

– Jeg ønsker å forlate klubben, men vi får se hva som skjer.

LES OGSÅ: Fredagens rykter

Ifølge ESPN har Juventus og Milan registrert sin interesse, uten at det har kommet noen konkrete bud på bordet. Tidligere har også Inter og Napoli blitt nevnt.

Overgangsvinduet i England stenger 9. august, men italienske klubber kan signere nye spillere fram til 17. august.

– Serie A er et alternativ, bekrefter Darmian, som fikk æren av å bære kapteinsbindet mot Milan.

– Men vi får bare se hva som skjer. Dersom jeg blir værende, skal jeg gjøre det jeg har gjort frem til nå. Dersom jeg reiser, er det fordi tilbudet er godt nok.

– Det er en ære for meg å spille for Manchester United, men vi er nødt til å ta valg i livet, og dette er min avgjørelse.

Darmian ble hentet til United for rundt 13 millioner pund under Louis van Gaal i 2015 og har ett år igjen av kontrakten sin på Old Trafford.

Backen har spilt 85 kamper for klubben, men fikk bare 5 kamper fra start i Premier League forrige sesong.

Powered by Labrador CMS