Alt vel med Darmian

Takker for all støtte etter at han lørdag ble sendt til sykehus etter å ha spyttet blod.

Publisert Sist oppdatert

Det var spilt i cirka en time av lørdagens Old Trafford mot Southampton da Uniteds italienske back kolliderte med gjestenes Shane Long og krasjlandet i eget felt.
Etter førstehjelpsbehandling, først ute på banen og deretter på sidelinjen, så Darmian ut til å være villig til å forsøke seg igjen, men  klubbens medisinske apparat sa nei og eskorterte ham til garderoben.

Under samtale med pressen umiddelbart etter kampslutt, opplyste så Louis van Gaal at 26-åringen var blitt sendt til sykehus. Han visste ikke hva som var galt, men røpet så pass som at spilleren hadde spyttet blod.

– Det virker å være i brystregionen med ribbeinene, men vi må vente og se. Mer kan jeg ikke si, annet enn at det ikke var noe kjekt syn for de øvrige spillerne, sa United-manageren, tilsynelatende bekymret for spillerens helsetilstand.

Men nå, i hvert fall ut fra Matteo Darmians egen Twitter-melding, ser det heldigvis ut til å stå etter forholdene bra til. I alle fall takker han alle for støtte og påstår at han har det bra.

Det er altfor tidlig å si hvor lenge han må belage seg å være ute av drift denne gangen, så vi sier som LvG:
– Vi får vente og se…

Powered by Labrador CMS