Kamera på Darmian

VIDEO Sjekk ut hvordan Uniteds nye italiener egentlig gjorde det mot San Jose Earthquakes.

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen forut for Uniteds andre kamp på USA-turen ga Louis van Gaal uttrykk for at Matteo Darmian ble hentet til Old Trafford i første rekke for å være backup for Antonio Valencia på høyrebackplass.
United-managerens uttalelse har blitt møtt med både forbauselse og oppgitthet, ettersom mange mener at Valencia ikke holder mål i denne posisjonen, og at han selv har vært som backup å regne i påvente av at klubben skulle hente inn en  spesialistback.

Nå er det vanskelig å ha noen formening om hvorvidt Louis van Gaal egentlig mente det han sa, eller om han – slik ESPN-journalisten Alex Shaw antydet tidlig onsdag morgen, at han er temmelig sikker på at Van Gaal ikke gjør annet enn å fortelle «piss» under sine pressekonferanser for tiden:

Uansett, i videoen under kan du i fire og et halvt minutt følge Matteo Darmians bevegelser og andre bidrag i løpet av de 45 minuttene han fikk på banen mot San Jose Earthquakes.
Hvorvidt prestasjonene i denne kampen er tilstrekkelig til å overbevise Louis van Gaal om at den italienske landslagsbacken er i stand til å utkonkurrere Antonio Valencia snarere enn å være hans backup, vel, det er det bare manageren selv som kan svare på:

Powered by Labrador CMS