– Det er folk som jobber for United som skader klubben

Publisert Sist oppdatert

Han er lidenskapelig, Patrice Evra, og etter denne sommeren med bare ett kjøp og 3-1-tapet mot Crystal Palace har han det vondt.

Derfor har han forsøkt å snakke ganske så rett fra levra i et 19 minutters langt innlegg på sin Instagram-konto, hvor han tar et oppgjør med deler av klubbens organisasjon.

– Jeg er lei meg. Jeg er trøtt.  Jeg kan ikke lage en glad video når jeg ikke er glad. Når klubben sårer meg så mye, så må jeg i stedet si alt jeg har på hjertet, begynner han.

– La oss begynne med overganger. Hvert eneste år er det det samme, deja vu. Det er så mye som skjer i sosiale medier, men ingenting….vel, jeg snakker ikke om at vi skal kjøpe åtte, ni eller ti spillere, men man må få tak i hovedmålet sitt.

– Vi sender imidlertid advokater for å snakke med spillerne. Vi sender ikke fotballfolk. (…) Jeg mener det er noen som jobber for denne klubben som skader klubben.

GRØNN TE I RØD KOPP: Slik så det ut da Patrice Evra satte seg ned for å sette ord på en del av sin frustrasjon med United for tiden.

– Vi har pengene, men vi har ikke spillere. Fordi vi sender feil folk for å prate med spillerne. Vi må sende noen som elsker klubben, ikke en advokat som kun snakker om penger.

– Jeg får telefoner fra direktører innen fotballen som ber Judge om å telefonen. (…) Vi må slutte å være så arrogante.

Advokaten er som kjent sjefsforhandler Matt Judge.

– Det eneste problemet jeg har med Ed Woodward er hvem han stoler på. Det er folk han aldri burde stolt på. Han stoler også på noen utenfor klubben, sier Evra.

Uttalelsene har fått masse oppmerksomhet på sosiale medier, men det er verdt å merke seg at Evra snakker opp både Avram Glazer (Evra: Han elsker United), Richard Arnold (Evra: Han skaffer pengene) og Ole Gunnar Solskjær (Evra: Står for rett filosofi, la ham få jobbe i fred), og understreker at om han noensinne skulle ha noe negativt å si om Ed Woodward så vil han ringe ham eller sende ham en tekstmelding – ikke si det i en sending som dette.

Derfor er det litt vanskelig å bli helt klok på dette.

Alle vet jo at Avram Glazer og Ed Woodward er helt sentrale i alt som har fungert og ikke fungert i United de siste årene, ikke minst i alt som har foregått på overgangsmarkedet, men de får altså mest positiv omtale.

Det virker derfor som om at det er sjefsforhandler Matt Judge som mest får gjennomgå av franskmannen, selv om det selvsagt også kan være flere.

– Det finnes personer i United som ikke en gang respekterer Sir Alex Ferguson. (…) Vi er blitt en klubb som folk ler av, men la Ole jobbe videre i fred med det han har, fortsetter han.

Se hele Evras innlegg her og gjør deg opp en mening selv.

Powered by Labrador CMS