Ordentlig kaptein for første gang

Men det ble tap for Mats Møller Dæhli og de norske U 16-gutta mot Ukraina i Syrenska Cup.

Publisert Sist oppdatert

Mats Møller Dæhli og resten av Norges U 16-landslag er denne uken i Polen for å delta i Syrenska Cup. I ettermiddag var Ukraina motstander, og Mats Møller Dæhli var kaptein for de norske gutta. Dæhli har også tidligere vært kaptein, men da har det vært på grunn av fravær av andre spillere. I dag var United-unggutten kaptein til tross for at alle de andre kapteinsalternativene var med.

Kampen mot Ukraina – som er regnet som et av europas desidert beste U 16-landslag – skulle vise seg å bli en svært målrik og underholdende affære. Norge ledet på et tidspunkt hele 3-1, men Ukraina kom tilbake på slutten, og snudde kampen til 4-3 i sin favør med kampens siste spark på ballen.

– God prestasjon

Mats Møller Dæhli, som leverte en brukbar kamp i Ciechanow, sa følgende etter kampslutt.

– Det var gøy å være kaptein, fortalte Møller Dæhli til United.no.

– Vi gjorde en god prestasjon mot det kanskje aller beste U 16-laget i Europa, så det var utrolig surt å tape kampen.

Norges mål ble scoret av Branns Bård Finne (2) og Vålerengas Riki Alba. På 1-3-målet var Mats Møller Dæhli involvert, da han slo gjennom Riki Alba, som igjen fant Bård Finne som enkelt kunne sette ballen i mål. Dæhli hadde også et godt forsøk på frispark.

Større intervju

Vi har for øvrig møtt Møller Dæhli i Polen, og vil komme tilbake med et større intervju med ham i medlemsmagasinet, United-Supporteren, senere i år.

Er du fortsatt ikke medlem (43.000 andre er det), kan du bli det her for en billig penge.

Powered by Labrador CMS