Dæhli signerte for Molde

OPPDATERT MED SITATER: Mats Møller Dæhli har forlatt Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Ryktene gikk allerede tidlig i dag, men nå er det bekreftet at Mats Møller Dæhli forlater Manchester United, og slutter seg til Ole Gunnar Solskjær i Molde.

18-åringen ble spådd en lysende karriere, etter en fantastisk 2011/12-sesong i junioravdelingen til United, der han ble kåret til årets spiller i akademiet. Men i løpet av de siste året har det virket som om fremgangen har stagnert noe, og flere har spekulert i om han har vært på vei vekk.

Solskjær skal også ha prøvd å hente Dæhli ved tidligere anledninger, og nå etter at klubben har solgt tidligere United-gutt, Magnus Wolff Eikrem, har de nå gjort et nytt fremstøt, og denne gangen lyktes de.

Før onsdagens cupkamp mot Mjøndalen, ble Dæhli presentert av Molde, med drakt nummer 7, drakten Wolff Eikrem gir fra seg.

I følge NRK, har Dæhli skrevet under på en kontrakt for to og et halvt år.

– Nå har jeg skrevet en to og et halvtårsavtale med Molde, og jeg er veldig stolt og glad for det. Jeg følte meg veldig ønsket. Jeg har trent med Molde et par ganger om sommeren. Det har vært en prosess, men vi har kommet frem til en fin løsning, og jeg er veldig happy med det, sa Dæhli til MFK TV.

 

Powered by Labrador CMS