Cupgull til Solskjær!

Det ble cupgull for Ole Gunnar Solskjær og Mats Møller Dæhli etter en 4-2-seier mot Rosenborg.

Med United-fan Arne Scheie som kommentator for siste gang, Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen, og Mats Møller Dæhli på banen, lå alt til rette for en interessant cupfinale på Ullevål Stadion selv for oss som er mest interesserte i Manchester United. Etzaz Hussain var ikke involvert.

Et langskudd fra Rindarøy, og en tabbe av Rosenborg-keeper Örlund, gav Molde ledelsen 1-0, men Mikkel Diskerud utlignet for Rosenborg kort tid etterpå. 1-1 var resultatet til pause, men kort tid etter hvilen tok Rosenborg ledelsen ved Tore Reginiussen. Solskjær byttet inn Mats Møller Dæhli, og Molde tok over etter at Rosenborg gikk opp i ledelsen.

Med 20 minutter igjen på klokka utlignet Jo Inge Berget for Molde, og med ti minutter igjen fikk Molde frispark i god posisjon. Magne Hoseth sendte ballen i mål, og da Tommy Høiland noen minutter senere ordnet 4-2 kunne feiringen starte for Molde.

Vi gratulerer Solskjær og Dæhli med dagen, og takker Arne Scheie for alle øyeblikk han med sin kommentering har gjort enda bedre!