Bud på Hummels?

Sport Witness har sett nærmere på Hummels-ryktene. Ifølge Bild har Dortmund ikke fått noen bud.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United. Denne gangen har siden skrevet om Mats Hummels-ryktene.

Ah, Mats Hummels. Det ser ut som om det er han som vil være dette overgangsvinduets Arturo Vidal for Manchester United. Bare litt over en uke inn i vinduet, og Hummels har blitt posisjonert som hovedmålet, og alle de vanlige avisene skriver om en mulig overgang.

For litt under en uke siden skapte den italienske journalisten Guinaluigi Longari mange historier i både italiensk og engelsk presse da han sa at United la inn bud på Hummels. Vi spurte ham tirsdag om det hadde vært noen oppdatering, og fikk følgende svar:

– Tilbudet er fra noen dager siden. Borussia Dortmund ønsker ikke å miste ham, men United vil insistere siden han er en prioritet for Louis van Gaal.

Så begynte britiske rapporter å komme. Prisen £35 millioner har blitt populær i britisk media når det gjelder Hummels og United, og for et par dager siden skrev Daily Mirror at United skulle legge inn et bud på akkurat den størrelsen.

KLOPP: - Jeg liker ham virkelig, sier Kanchelskis.
KLOPP: Her smiler han, men resultatene i ligaen er lite å smile av.

Den samme dagen fortalte Herman Hummels (Mats’ far og agent) tyske Sky Sports at det ikke var noe i det da han ble spurt spesifikt om United-rapportene.

Lørdag kjørte tyske Bild en sak som er nesten utelukkende basert på £35-millionerpåstanden fra Daily Mirror. Dortmund har ikke fått noen offisielle bud eller kontakt, men Bild sier at Bundesliga-klubben tar ryktene veldig seriøst, og det høres ut som om det blir avfeid som ingenting. Når det er sagt så har Dortmund en viss rett til å være paranoide når det gjelder overganger ut.

Bild tror en overgang vil være mer sannsynlig i løpet av sommeren.

Les mer fra Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS