Manchester United UNveil New Signing Mason Mount

– Jeg vil at du skal bli en veldig viktig spiller

Erik ten Hag har lenge vært en stor beundrer av Mason Mount. Onsdag formiddag ble 24-åringen endelig presentert som Uniteds nye nummer 7.

Publisert Sist oppdatert

Klokken 12 onsdag kom endelig bekreftelsen på at Mason Mount er ny Manchester United-spiller.

Blant de første til å gratulere Mason Mount med overgangen var Manchester United-manager Erik ten Hag, som skal ha latt seg begeistre av Mount allerede da 24-åringen var på utlån til Vitesse i Nederland i 2017/18-sesongen.

Da de to møttes for å posere på de obligatoriske bildene for klubbfotografene til United hadde Ten Hag en klar melding til Mount.

– Jeg vil at du skal bli en veldig viktig spiller for denne klubben, sa Ten Hag til Mount i et kort videoklipp som United har lagt ut på klubbens kontoer på sosiale medier. 

– Tusen takk sjef, svarte Mount før han spøkte med at han burde få på seg fotballskoene og ta seg en tur ut på det innbydende gressteppet på Uniteds treningsanlegg på Carrington.

En time senere bekrefter klubben også hvilket draktnummer 24-åringen får i United: 7.

– Det er på tide å skrive et nytt kapittel, skriver United i et Twitter-innlegg.

Dermed er det Mount som vil bære det ikoniske draktnummeret fremover, etter flere måneder med spekulasjoner siden Cristiano Ronaldo forlot klubben.

Spesielt er det Alejandro Garnacho som har blitt koblet til nummeret, som ved siden av Ronaldo har tilhørt blant andre George Best, Bryan Robson, Eric Cantona og David Beckham.

Mount har tidligere hatt draktnummer sju på Chelseas U23-lag og for England, men den kommende sesongen blir altså første gangen han bærer det på seniornivå i klubbfotball.

De siste sesongene i Chelsea var han lagets nummer 19.

Saken oppdateres.

Powered by Labrador CMS