mount251122

– Foretrekker United

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har det blitt rapportert at Liverpool leder an i jakten på Chelsea-midtbanespiller Mason Mount, men onsdag kan dette se ut til å ha forandret seg noe.

Troverdige David Ornstein skriver for The Athletic at 24-åringen foretrekker å signere for United om han forlater Chelsea, og at det er ventet samtaler etter hvert.

De andre interesserte klubbene skal ifølge Ornstein være klar over denne preferansen.

Daily Mail skrev tidligere onsdag at United planlegger et bud på 55 millioner pund, og at Arsenal også er interesserte, mens Liverpool aktivt også går for Mount.

Fabrizio Romano snakket også om interesse fra United, Arsenal og Liverpool da han diskuterte Mount på onsdagen.

To Mount-scoringer fra tidligere i sesongen (takk til Viaplay for klippene):

Det er mange forskjellige rapporter om hvor mye Chelsea egentlig kommer til å kreve for Mount – alt fra 85 millioner pund til 60 millioner pund – og i tillegg til overgangssum så er det andre utfordringer her også.

For det første ønsker påtroppende Chelsea-sjef Mauricio Pochettino å beholde Mount, og selv om det ikke er enighet om ny kontrakt ennå, så skriver Ornstein at det gir litt optimisme om at det etter hvert kan bli en slik utvikling i saken. For det andre prioriterer United et spisskjøp. For det tredje er eierskapssituasjonen i United fortsatt usikker.

Kontrakten til Mount går ut neste sommer, og det har lenge pågått diskusjoner uten at det har blitt enighet mellom partene.

Ifølge The Guardians Jacob Steinberg tror United at de har en god sjanse til å få tak i Mount, og han skal være åpen for å forlate Chelsea. Ten Hag skal være fan av Mounts allsidighet og arbeidskapasitet.

Powered by Labrador CMS