Manchester United UNveil New Signing Mason Mount

BEKREFTET: Mason Mount klar for Manchester United

Legesjekken er bestått og kontrakten er signert. Nå er Mason Mount Manchester United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kunne Manchester United endelig bekrefte at overgangen for Mason Mount er gjennomført.

Den 24 år gamle midtbanespilleren rapporteres å koste £55 millioner pund, pluss £5 millioner i bonuser, og har signert en kontrakt som strekker seg til 2028, med opsjon på ytterligere ett år.

Mount hentes fra Chelsea, hvor han gikk gradene i ungdomsakademiet og fikk gjennombruddet for førstelaget i 2019/20-sesongen, etter et par imponerende utlån til henholdsvis Vitesse i Nederland og Derby i Championship.

Hovedpersonen selv er glad for at overgangen nå er gjennomført.

– Det er aldri enkelt å forlate klubben du vokste opp i, men Manchester United vil gi en spennende ny utfordring i den neste fasen av karrieren min. Ved å ha kjempet mot dem, vet jeg hvor sterkt dette laget jeg kommer til er, og jeg kan ikke vente med å være en del av denne gruppas satsing mot å vinne store trofeer, sier Mount.

– Alle kan se at klubben har tatt store steg fremover under Erik ten Hag. Etter å ha møtt manageren og diskutert planene hans, kunne jeg ikke vært mer spent på sesongene som kommer, og jeg er klar for det arbeidet som forventes her.

– Jeg har enorme ambisjoner. Jeg vet hvor fantastisk det føles å vinne store trofeer og hva det kreves for å klare det. Jeg vil gjøre alt for å oppleve det igjen i Manchester United, sier Mount.

Fotballdirektør John Murtough er også naturligvis fornøyd med å ha sikret signeringen av Mount.

– Mason er en ekstremt intelligent fotballspiller og har så mange fantastiske tekniske kvaliteter som vil bli tilført betydelig til laget vårt. Vi har beundret talentet hans lenge, så vi er henrykt over at han har valgt å ta sine neste steg i karrieren her på Old Trafford, sier Murtough.

– Spillestilen hans og ferdighetene er en perfekt match for dette laget, og vi tror alle at han bare vil forbedre seg under Erik ten Hag og hans trenerteam. Mason i seg selv er en verdensklassespiller, men han har også evnen til å gjøre spillerne rundt seg bedre gjennom sin spillintelligens og taktiske forståelse.

– Vi var spesielt imponert over hans sterke ønske om å komme til United, og hans tørst for mer suksess, mens vi pusher på for å øke prestasjonsnivået vårt neste sesong og videre.

Powered by Labrador CMS